Известие

Collapse
No announcement yet.

още един в клуба на АЛФА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• още един в клуба на АЛФА

Здравейте, буквално преди 1 час си купих АЛФА 145, 1.6, бензин. До сега бях фен на немските коли, преди 2 месеца си продадох голфа и никога не съм и подозирала, че може да карам АЛФА Но мисля, че и аз като вас няма да съжалявам. Исках просто да ви кажа здравейте на всички колеги и се надявам да не пиша само по лоши поводи и проблеми. Иначе вече се информирах къде мога да си я поправям като се наложи

Бате 2 съм имал до ся 2рата я дадах февруари и вече съм пред нервна криза само змии и кръстове сънувам не знам ко да прая а пък като видя немско ми става лошо а пък като им гледам и цените на немските ужас само алфа !
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Comment

Здравей и добре дошла Аз до сега съм имал четири и се надявам да не спирам до тук

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Алфа Ромео е диагноза и всички сме болни
        sigpic
        punto GT '96

Comment

Ми аз като чета това е колежка добре дошла мисля че ще се убедиш в правотата на избора си.

А напиши в подписа какво караш модел и година за да можем да помагаме ако нещо имаш въпроси
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Честито!!! Като чуя, че някой си е сменил Голфа с Алфа някакси благо ми става... Нека разбием митовете !!!
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Lucky, напълно си прав за подписа, но аз още не я регистрирала в КАТ, камо ли да я снимам Бързах обаче да споделя радостта си от покупката. За първи път си купувам АЛФА, но досега такава емоция не съм изпитвала при предишните си коли. Дано да нямам много проблеми

Comment

Честито и от мен
                Аз минах по този път вече BMW 318is -> Golf 3 VR6 -> Fiat Bravo 1.4 12v -> Alfa Romeo 2.0 TD

Днес карах до студентски град некав пич с голф 4 се заяде на Цариградско ... нямам кво да добавя повече
                Everyday I'm, hustlin' Ev-ev-ev-everyday I'm hustlin'

Comment

като изключим последната кола няква деградация виждам аз
                  но алфата накрая разсея съмненията ми
                  този мотор /2.0тд/ ако не се лъжа е наравно с 1.6 тс до 100км/ч
                  sigpic
                  punto GT '96

Comment

Много щастливи безаварийни на колежката и да почерпи

Аз познавам няколко човека Голф фенове - дето случайността ги качва на алфа, като ги гледам никой не съжелява.
                    Аз самия съм имал Голф2, Венто и Голф5 + един Пасатор и една Опел бегачка, за първите 3 нищо лошо не мога да кажа, но алфата ми дойде по желание и без замисляне. Просто това си е друга бира и на мен ми харесва повече
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                      Честито!!! Като чуя, че някой си е сменил Голфа с Алфа някакси благо ми става... Нека разбием митовете !!!
                      Той мита вече е разбит. Аз имам чувството, че АЛФИТЕ някак си изведнъж станаха повече от гофовете и астрите в Пловдив. Сякаш всички бивши голфари и опелари.... РЯЗКО си накупиха АЛФИ
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Не само в Пловдив. В Софето също гледам че броя на Алфите нараства драстично! Като цени са доста приемливи и предлагат много екстри.
                        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

днеска като се возехме с жената броихме колко 145ци и колко голф2 има по улиците имам чуството че италия работи само за нас
                          145 1.6 boxer
                          146ti

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                            Първоначално публикувано от Speeder
                            Аз имам чувството, че АЛФИТЕ някак си изведнъж станаха повече от гофовете и астрите в Пловдив. Сякаш всички бивши голфари и опелари.... РЯЗКО си накупиха АЛФИ
                            Честито на собственичката!Насе батка много грешиш!Селските бекове са доста повече от нас!Кофти но факт.Докато бях във Франция бях забравил какво е Фолксваген, Форд и Опел, ама като влезнах в България и се заредиха ужасяващи модели като - Голф 1, 2, 3 и 4,Опел Астра, умопомрачителната Вектра ахахахах и разни фордове от рода на Ескорт.Имам един познат, на който му продадох моето Типо - Седичи с двигател 1.6 90 к.с и той смело се изказа след като го продаде и си гупи Голф again, че голфа возел по добре муахахахахаха.Много му се смяхме.

Comment

И по нашия край се навъдиха доста и то най-вече 145/6.Но или не ползват интернет,или не са фенове.Най-твърдоглави голфаджии има в Сандански
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X